• v.v. Rhoon in de zomervakantie: open of dicht ?

• Nu de schoolvakantie ook in onze regio is aangebroken en iedereen er al dan niet op uit trekt, zijn een aantal vrijwilligers al weer bezig met voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Bestuur, leiders, trainers, de kantinebaas met zijn bar- en keukenploeg alsmede ook spelers gaan wellicht nieuwe energie opdoen tijdens hun vakantie. Zelfs de altijd aanwezige bouwploeg gaat er even tussenuit na hun jaarlijkse afsluitende BBQ afgelopen week.

Maar zoals gezegd,  het nieuwe seizoen zit er aan te komen dus komen er een aantal van onze leden in actie om e.e.a. voor te bereiden

Wout Messemaker
    Niet alleen veldwachter maar in de zomermaanden ook kantineheer, zet op zaterdagmiddag tussen 14:00 en 18:00 de kantine open voor bezoek. Mensen die niet op vakantie gaan en  gewoon lekker thuis blijven kunnen zodoende een beetje afkicken van hun wekelijkse zaterdagse uitje c.q. een beetje in de stemming blijven. Tot het seizoen weer echt begint dus te gast bij Wout (wel zelf afrekenen natuurlijk) en de voetballoze periode zonder EK, WK, Africa Cup, Gold Cup, Copa America en zo meer zien door te komen.

Thomas Hoffman en Roy van der Schee
    Starten maandag a.s. met de eerste van twee voetbalscholen op ons complex. De grasvelden liggen in ruste en aan te sterken, maar het kunstgrasveld zal door hen gebruikt worden om deze voetbalschool op te zetten. Deze is aan het begin van de vakantie, er volgt er ook nog één de laatste week van de vakantie (zie https://www.vvrhoon.nl/voetbalschool-bij-vv-rhoon)

De senioren selectiespelers
    Zullen vanaf zaterdag 10 augustus weer beginnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Kom kijken en zie de nieuwkomers alsmede de blijvers werken aan hun spel en conditie voor 2019-2020. De voorbereiding op het Albrandswaardtoernooi natuurlijk (https://www.vvrhoon.nl/albrandswaardtoernooi-2019) gevolgd door de bekercompetitie waarna de competitie in 3D begint. Het programma in de voorbereiding (oefenwedstrijden etc.) zal later bekend worden gemaakt.

Kortom, we zijn met zomerreces maar eigenlijk ook weer niet helemaal gesloten, dus dekt het plaatje dat u hier ziet niet helemaal de lading. De kantine is beperkt open en de kunstgrasvelden dus ook.

Allen die met vakantie gaan of al zijn een hele fijne tijd gewenst en vooral gezond weer terugkomen voor de aanvang van het nieuwe voetbalseizoen op v.v. Rhoon