• VOETBALLENDE DAMES GEZOCHT


 • DE KOGEL IS DOOR DE KERK - DE DAMES KUNNEN BEGINNEN - ER HEBBEN ZICH AL 11 MEIDEN GEMELD (MET NOG 3 IN DE WACHT OP BEVESTIGING), DUS DAT IS VOLDOENDE OM EEN ELFTAL IN TE SCHRIJVEN - DE MEIDEN ZIJN NU OP ZOEK NAAR EEN TrAININGSTIJD, EEN TRAINER EN SPONSOR OM DE ZAAK VERDER IN GANG TE ZETTEN. EN ER KUNNEN ER ALTIJD MEER BIJ....DUS:

  IN DE VAKANTIE NA HET EK VROUWENVOETBAL, TIJDENS EEN PARTIJTJE VOETBAL OP DE CAMPING OF HET STRAND OF ZOMAAR SPONTAAN HET IDEE GEKREGEN OM KOMEND JAAR TOCH TE GAAN VOETBALLEN? AARZEL NIET EN MELD JE AAN BIJ NIKITA EN DAN KUN JE GEZELLIG BIJ VV RHOON GAAN BALLEN KOMEND SEIZOEN!


  V.V. RHOON heeft een geschiedenis in het damesvoetballen waarin het diverse keren een vrouwenelftal heeft gehad (zie ook https://www.vvrhoon-historie.nl/dames). Om diverse redenen is dat destijds opgehouden te bestaan.

  Enkele meiden/dames binnen v.v. Rhoon met een voetbalverleden willen daar verandering in brengen en weer een zaterdagteam opstarten. Initiatiefneemster Nikita van der Willik, vroeger in de Rhoonse jeugd een geduchte tegenstander, heeft samen met een paar vriendinnen het plan opgevat weer een team op te zetten. Het vrouwenvoetbal zit onverminderd in de lift en wordt, zeker door de ploegen in de nationale competitie en met de Oranje Leeuwinnen als voorbeeld steeds populairder.

  Om te beginnen dan ook deze oproep van Nikita:

  -        Leeftijd 18 jaar en ouder

  -        11 tegen 11 voetbal op zaterdag bij genoeg aanmeldingen

  -        minimaal 1x per week trainen

  -        Team voor plezier maar wel met goeie inzet en in voor de 3e helft


  Belangstellenden worden gevraagd zich aan te melden via de mail dames@vvrhoon.nl of voor meer informatie haar aan te spreken achter de bar als ze bardienst heeft (dat is heel regelmatig).

  De webmaster