• Voetbalschool bij v.v. Rhoon

 •  
  Na drie zomers afwezigheid is de voetbalschool weer terug bij V.V. Rhoon. In de laatste week van de zomervakantie bieden wij de voetbalschool aan voor kinderen van 8 t/m 13 jaar.

  De trainingen zullen worden gegeven door Stijn Hendrix (trainer Rhoon 1), Mats Driece (speler Rhoon 1), Rik de Kok (jeugdtrainer Rhoon) en Fabian Heidstra (jeugdtrainer Rhoon). Wil jij in een week tijd je voetbalskills verbeteren op een leuke en leerzame manier? Meld je dan nu aan! Wil je graag een vriendje of vriendinnetje uitnodigen die niet bij V.V. Rhoon speelt? Geen probleem!

  Informatie over de week:

  •             De voetbalschool is van maandag t/m vrijdag.

  •             Maandag, dinsdag en donderdag van 9:00-15:00.

  •             Woensdag en vrijdag van 9:00-13:00.

  •             Week 2: 19 t/m 23 augustus (laatste week zomervakantie).

   
  De kosten bedragen €100 Bij de kosten zit een tenue (shirt, broekje en sokken), de lunch voor woensdag (pannenkoeken), de lunch voor vrijdag (patat + snack) en fruit. De kinderen nemen elke dag een flesje water en een koek voor de pauze mee. Op maandag, dinsdag en donderdag ook hun eigen lunch (dit kan bewaard worden in de koeling).

  U kunt uw kind/kinderen inschrijven door een e-mail te sturen naar voetbalschoolrhoon@gmail.com . Hierbij vermeldt u de naam van het kind, leeftijd en shirtmaat. Vervolgens krijgt u een e-mail met de betaalgegevens terug. Wanneer u heeft betaald, zult u een definitieve bevestiging krijgen en verwachten wij uw kind/kinderen de desbetreffende maandag om 9:00.

  Let op: vol = vol.