• Voorbereiding op seizoen 2024-2025


 • Terwijl er in het lopende seizoen nog voldoende prijzen en plaatsen voor beker, nacompetitie dan wel kampioenschap te winnen zijn, is de technische commissie al druk bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dat lijkt vroeg, maar Rhoon is liever in een vroeg stadium op de hoogte welke veranderingen er te verwachten zijn om daarop te kunnen anticiperen. Vandaar dat met het grootste deel van de selectiespelers gesproken is over hun plannen en de ontwikkelingen binnen de club.

  Waarbij Rhoon de ervaring heeft dat spelers niet zomaar opstappen omdat de sfeer en potentie binnen onze vereniging voldoende ontwikkelingsmogelijkheden bieden, spelers daar graag deel van uit (willen) maken en als ze eenmaal toegezegd hebben bij Rhoon te blijven ze hun woord doorgaans gestand doen. Een man een man, een woord een woord is bij de spelers doorgaans het credo en contracten of handtekeningen zijn daar niet voor nodig. Zoals het bij een echte amateurclub ook hoort, want met vergoedingen of tekengelden hoeven we geen nieuw talent te “kopen”.

  Je kiest tenslotte voor Rhoon vanwege de gezelligheid, teamspirit en lekker voetballen met elkaar.

  Spelers die aangegeven hebben te blijven:

  Jibbe van Kammen, Stanley Husen, Ryan van Dijk, Andrew Diaz d’Ulois, Stefan van der Vorm, Jurre Succec, Rohan van Breda, Rick Bonninga, Bas Oster, Jeroen Oster, Levi Koster, Floyd Mastenbroek, Vince van Dorsten, Ramon Salaz, Adam Boulakhrif en Mats Driece

  Spelers die komen:

  Kian Kroep (Rijnmond HS), Luuk ’t Hart (sv Poortugaal) en Noah Roodbergen (sv Poortugaal)

  Nieuwe verzorger:

  Alex van Leeuwen (bekend uit het verleden bij Rhoon 2, in samenwerking met trainer Ron Janssen in het seizoen 2011-2012 waarbij hij hersteltrainer, assistent-trainer en keeperstrainer was) zal de huidige verzorger Henk Meijers opvolgen in het nieuwe seizoen 2024-2025

  Nieuwe trainer:

  Brian Roquas die zoals eerder gemeld Raymon Kuipers zal opvolgen (zie ook https://www.vvrhoon.nl/brian-roquas-tekent-bij-rhoon )

  Het Bestuur en de Technische Commissie zijn uiteraard blij met deze toezeggingen en hopen dat spelers die nog twijfelen dan wel andere keuzes overwegen hiermee alsnog over de streep worden getrokken ook komend seizoen voor v.v. Rhoon te spelen.