• Kledingreglement Voetbalvereniging Rhoon

  Vanaf het seizoen 2023-2024 zijn wij als club in zee gegaan met een nieuwe kledingleverancier en sponsor te weten het gerenommeerde Robey. Dit houdt in dat wij als club, als tegenprestatie voor de financiƫle ondersteuning, verplicht zijn om in de kleding van het merk Robey te spelen.

  Alle andere merken worden dan ook niet meer toegestaan voor wedstrijdtenues. In concreto, dit betekent dat de merken die we in het verleden hebben gehad niet meer tijdens wedstrijden gedragen mogen worden. Voor trainen geldt deze verplichting niet, dan kan men ook "oude" tenues en trainingspakken dragen.

  Het kledingpakket

  De wedstrijdkleding bestaat uit het voetbalshirt met vv Rhoon logo en opdruk van hoofdsponsor LBH, een voetbalbroekje met vv Rhoon logo en een paar sokken. Dit is de enige kleding die gedragen mag worden tijdens de wedstrijden. Deze kleding is het eigendom van de speler/speelster en hoeft dus aan het eind van een seizoen niet meer ingeleverd te worden.

  Hoe komt men aan deze wedstrijdkleding?

  Men kan dit enkel en alleen verkrijgen in de kantine of de shop naast de kantine! Hier kan men de gehele set compleet verkrijgen maar ook gewoon los per item.

  In de kantine kunt u ook via de PIN automaat gelijk afrekenen.

  Voor het kopen van de kleding kunt u terecht bij de kledingcommissie of op afspraak door een mail te sturen naar kledingcommissie@vvrhoon.nl .

  Sponsoring kleding en/of accessoires

  Uiteraard is er de mogelijkheid om een team te sponsoren. U kunt een team sponsoren door de kleding aan te schaffen en door ons te laten voorzien van een opdruk van uw bedrijf/instelling. Deze opdruk komt dan op de achterzijde van het shirt.

  Voor sponsoring van trainingspakken en/of tassen geldt uiteraard hetzelfde, ook dat kan worden geregeld middels bedrukking. De prijzen van deze sponsoring en pakketten staan op de website https://www.vvrhoon.nl/sponsor-pakketten .