• Kledingreglement Voetbalvereniging Rhoon

  Vanaf het seizoen 2020-2021 zijn wij als club in zee gegaan met een nieuwe kledingleverancier en sponsor te weten het gerenommeerde Quick. Dit houdt in dat wij als club, als tegenprestatie voor de financiële ondersteuning, verplicht zijn om in de kleding van het merk Quick te spelen.

  Alle andere merken worden dan ook niet meer toegestaan voor wedstrijdtenues. In concreto, dit betekent dat de merken die we in het verleden hebben gehad niet meer tijdens wedstrijden gedragen mogen worden. Dit is namelijk kleding die, weliswaar via een kledinglease constructie, van de club is en dient dan ook allemaal ingeleverd te worden.

  Motivatie nieuwe kledinglijn

  Door het tekort aan vrijwilligers binnen onze club waren we genoodzaakt om een ander soort opzet te gaan kiezen. De in voorgaande jaren gehanteerde kleding-leaseconstructie kende een aantal nadelen, zoals het niet inleveren na een seizoen van mensen die vertrokken, de vermissing van kledingstukken of het kapot gaan ervan etc. Dit leidde alleen maar tot hogere kosten en extra werk om tenues voor een volgend seizoen en met een uniforme uitstraling (denk naast het kledingmerk met zijn lay-out ook aan sponsorbedrukking) aan te vullen.

  Daarom hebben we besloten om de kleding niet meer vanuit de club te verstrekken en te onderhouden, een luxe die overigens weinig clubs meer hanteren, maar ieder lid dan ook de eigen wedstrijdkleding te laten aanschaffen.

  Het kledingpakket

  De wedstrijdkleding bestaat uit het voetbalshirt met vv Rhoon logo en opdruk van hoofdsponsor LBH, een voetbalbroekje met vv Rhoon logo en een paar sokken. Dit is de enige kleding die gedragen mag worden tijdens de wedstrijden. Deze kleding is het eigendom van de speler/speelster en hoeft dus aan het eind van een seizoen niet meer ingeleverd te worden.

  Hoe komt men aan deze wedstrijdkleding?

  Men kan dit enkel en alleen verkrijgen in de kantine of de shop naast de kantine! Hier kan men de gehele set compleet verkrijgen maar ook gewoon los per item. De prijs per set is €55,--

  Los kost het shirt € 28,00 broekje € 15,00 en sokken €12,00.

  In de kantine kunt u ook via de PIN automaat gelijk afrekenen.

  Voor het kopen van de kleding kunt u terecht bij Anne-Mieke Put- Vonck of Marco van Wassenaar of op afspraak door een mail te sturen naar kledingcommissie@vvrhoon.nl .

  Overige kleding en accessoires via de webshop

  Voor alle overige kleding die men nodig heeft, trainingspakken, trainingskleding, tassen ed. kunt u op de webshop via www.vvrhoon.nl terecht – de directe link ernaar is https://vvrhoon.voetbalstraat.nl/ .

  Bij deze artikelen is het goed om de clubcode ( vvrhoon ) te gebruiken, zodat u 25% korting krijgt op de bestelde artikelen. De bestelde artikelen worden dan gelijk bij u aan huis geleverd, dit gaat geheel buiten de club om. Maar als club profiteren we wel een klein beetje, wij krijgen namelijk als beloning een percentage van de omzet die men besteld via de webshop gecrediteerd als bonus.

  Sponsoring kleding en/of accessoires

  Uiteraard is er de mogelijkheid om een team te sponsoren. U kunt een team sponsoren door de kleding aan te schaffen en door ons te laten voorzien van een opdruk van uw bedrijf/instelling. Deze opdruk komt dan op de achterzijde van het shirt.

  Voor sponsoring van trainingspakken en/of tassen geldt uiteraard hetzelfde, ook dat kan worden geregeld middels bedrukking. De prijzen van deze sponsoring en pakketten staan op de website https://www.vvrhoon.nl/sponsor-pakketten .