• Extra opening shop voor verkoop wedstrijdtenues 8/9

• Reeds enkele dagen is de kledingcommissie actief en aanwezig geweest om iedereen het nieuwe tenue te laten passen en aanschaffen, maar realiseert zich ook dat vanwege de vakanties nog niet iedereen in staat is geweest op de eerdere koopdagen om langs te komen. Ze zullen komende weken op verschillende trainingsavonden aanwezig zijn om de benodigde (en verplichte) wedstrijdkleding te laten passen en aankopen. Eventueel zal dan ook de schoenenruilbeurs nog geopend zijn.

De eerstvolgende opening van de kledingshop is woensdag 8 september van 18:30 - 19:30 uur.

LET OP: LAATSTE MOGELIJKHEID !

voor meer info mailto:kleding@vvrhoon.nl

KLEDINGREGLEMENT VOETBALVERENIGING RHOON

Vanaf het seizoen 2020-2021 zijn wij als club in zee gegaan met een nieuwe kledingleverancier en sponsor te weten het gerenommeerde Quick. Dit houdt in dat wij als club, als tegenprestatie voor de financiƫle ondersteuning, verplicht zijn om in de kleding van het merk Quick te spelen.

Alle andere merken worden dan ook niet meer toegestaan voor wedstrijdtenues. In concreto, dit betekent dat de merken die we in het verleden hebben gehad niet meer tijdens wedstrijden gedragen mogen worden. Dit is namelijk kleding die, weliswaar via een kledinglease constructie, van de club is en dient dan ook allemaal ingeleverd te worden.

Lees verder onder Club-info > Wedstrijdtenues en Kleding > https://www.vvrhoon.nl/wedstrijdtenues-en-kleding