• wedstrijdverslag Rhoon 1

 •  

  Amateurvoetbal De Fendert
   
  PREMIUM

   

   

   

   

   

  Afgelopen zaterdag heeft Rhoon haar tweede overwinning geboekt in de 3e klasse C. Het was dankzij Roy Tibboel met 1-0 te sterk voor hekkensluiter de Fendert.

   

   

   

  Hoewel de score aantoont dat het een nipte overwinning is, zegt dat niets over het spelbeeld. Rhoon vergat in deze wedstrijd de trekker veel vaker over te halen. Als het 5 of 6-0 was geworden had ook niemand raar omgekeken. Het was uiteindelijk de uitblinkende doelman van de Fendert die met behulp van zijn paal en lat lang zijn goal schoon kon houden. Gelukkig wist Roy Tibboel in de 85e minuut dan toch de trekker over te halen, na knap voorbereidend werk van Bart Driesse, wist de Rhoonse nummer 10 met een fantastisch afstandsschot de bal keurig in de linkerbovenhoek te deponeren. 

   

   

   

  De tegenstander was reëel en schreef in hun plaatselijke krant nog een mooi stukje over de Rhoonse ploeg. BNN de stem omschrijft dit als volgt: ‘Rhoon bleek bovendien een veel betere ploeg dan de stand op de ranglijst deed vermoeden. Met veel lopende mensen, balvaardige spelers en knappe driehoekjes werd de Fendert met de rug tegen de muur gezet.’

   

   

   

  Kortom, een mooi compliment voor trainer en ploeg. 

   

   

   

  Aanstaande zaterdag speelt Rhoon thuis op sportpark de Omloop tegen vv Klundert die met 2-2 gelijk speelde tegen Hekelingen. Aanvang wedstrijd is 14:30.

   

   

   

  Roy van der Schee