• Wie zet de lijnen uit bij v.v. Rhoon?

• Onze club is voor het nieuwe seizoen op zoek naar een vrijwilliger die de lijnen voor de vereniging uit wil zetten. In eerste instantie denken we daarbij aan een man/vrouw die wekelijks de kalklijnen wil spuiten op onze natuurgrasvelden. Echter, indien er naar aanleiding van deze oproep vrijwilligers zijn voor een (jeugd)bestuursfunctie om ook binnen de club de lijnen uit te stippelen zijn we daar ook heel blij mee natuurlijk.

Wat houdt het lijnen uitzetten op de velden, kortweg “belijnen natuurgrasvelden” allemaal in ?

Wekelijks dienen op onze 2 natuurgrasvelden (veld 2 en 3) en een miniveldje met kalk de lijnen te worden uitgezet op het veld. Dit moet gebeuren op donderdag of vrijdag voor het wedstrijdweekeinde en is mede afhankelijk van het weer en de grasmaaidatum van de gemeente - dus moet in overleg en afgestemd worden.

We zoeken dus iemand die graag buiten werkt en een redelijke conditie heeft om dit werk uit te voeren. Er is hulp en advies aanwezig in de aanloop naar de uitvoering, tevens is er iemand die als back-up kan fungeren bij vakanties en/of ziekte.

Er is apparatuur en materiaal aanwezig om de lijnen uit te zetten. De eerste keer voor aanvang van het seizoen wordt hulp geboden bij het uitmeten en uitzetten van de eerste lijnen, daarna kan (door wekelijks te lijnen) de lijn van de voorgaande week worden overgespoten.

Een vrijwilligersvergoeding is bespreekbaar, het staat ook op de lijst met “diensten” waarmee men een vergoeding op de clubpas kan verkrijgen. Eventueel kan er, in overleg uiteraard, ook een duo-baan van gemaakt worden, door met iemand samen in wisselende diensten dit te doen. Daarnaast bieden we een gezellige verenigingsambiance en vrije toegang op wedstrijddagen om van het resultaat van de inspanningen te komen genieten.

Bij interesse graag een belletje of mailtje aan Wout Messemaker, de veldwachter en consul van onze club. mailto:wwmessemaker@gmail.com  of bel 06 51 37 21 65