• Wissel verzorging selectie Rhoon

• Na 25 jaar trouwe dienst als verzorger van de selectie van v.v. Rhoon heeft Hans den Doelder te kennen gegeven het wat kalmer aan te willen gaan doen en zijn werkzaamheden over te willen dragen. Het bestuur en uiteraard ook de technische staf en selectiespelers in die lange periode zijn Hans zeer erkentelijk en dankbaar voor zijn inspanningen om de selectie op en top voor te bereiden op de te spelen wedstrijden, zowel bij de doordeweekse trainingen als op wedstrijddagen.

Het bestuur en de technische commissie is blij om u te informeren inmiddels een vervanger te hebben gevonden voor Hans in de persoon van Dick Grinwis. Voor voetbalkenners uit de regio geen onbekende naam want hij heeft bij Nieuwenhoorn en Rozenburg in het verleden zijn sporen wel verdiend. Zodoende geen onbekende voor onze trainer Ronard Venekamp en keeperstrainer Hans Verhart en ook voor Sparta fans moet hij bekend zijn als de verzorger van de Oud Sparta selectie.

We denken met Dick een volwaardig opvolger voor Hans te hebben gevonden en zien met veel positieve indrukken en vertrouwen de verzorging van de Rhoonse selectiespelers tegemoet.