• WOUT WIJNT WEER !


 • Of misschien beter om te zeggen “Wout zwijnt weer” – want na een reis van 80 dagen in diverse ziekenhuizen is hij afgelopen maandag eindelijk en gelukkig weer thuis gekomen. Heeft het sinds 6 januari niet makkelijk gehad en heeft aardig wat ingeleverd qua gewicht en conditie. Maar hij is vastbesloten om eerst wat aan te sterken (met o.a. een goed glas wijn en veel eiwitrijke voeding). Om daarna, over een paar weken, de revalidatie op te pakken en te gaan werken aan zijn fysieke herstel.

  Hij scheldt en vloekt weer ouderwets, dus dat zit wel goed – maar hij is eerst nog gebonden aan wat apparaten en middelen en de regelmatige hulp van de thuiszorg. De nieuwe pacemaker lijkt goed te werken, hij heeft praatjes en weer kleur op zijn gezicht. En onder de goede zorgen van Ineke en de rest van zijn familie vertrouwen we er op dat hij snel weer de oude is en weer aanwezig op de club, al dan niet in functie.

  Vooral niet te snel beginnen luidt het devies, goed op je lichaam letten en om te beginnen eerst maar eens een doos eieren verorberen. Bij de koffie een Paasbrood en een schaal chocolade-eieren zullen je vast over het magerste punt heen helpen deze Paasdagen. Zeker niet beginnen met lijnen, dan val je weer af, laat dat maar aan een ander over. Een mooi weekeinde gewenst en we zien je op termijn  wel weer eens de weg naar de Omloop inslaan.

  Voor felicitaties, blijken van belangstelling en bezoek (even appen of bellen of het schikt):
  Wout Messemaker
  Klaverruiter 59
  3171 DG Poortugaal
  wwmessemaker@gmail.com
  06 – 51 37 21 65