• Zaterdag 8/6 RHOON-CKC en FAMILIEDAG

• Het seizoen zit er min of meer op voor de jeugd, wellicht nog een enkel toernooi maar de competitie is klaar. En zoals elk jaar wordt ook dit jaar het seizoen afgesloten met de Familiedag waarbij, naast sport en spel en gezelligheid met elkaar, vooral de ouder-kind wedstrijden jaarlijks veel hilariteit brengen.

Die vaders en moeders weten het altijd zo goed langs de kant als hun kinderen spelen, en mogen dat op deze dag in deze onderlinge wedstrijdjes laten zien!

Naast de wedstrijden wordt er doorgaans ook tijd vrij gemaakt om de leiders en trainers te bedanken voor het afgelopen seizoen en is er uiteraard volop te eten en drinken, gewoon gezellig met elkaar op zijn Rhoons.

En uiteraard hopen we dat alle ouders en kinderen op het complex blijven om ’s middag het eerste elftal aan te moedigen in hun promotiewedstrijd tegen CKC – aanvang 14:30 uur.

We hopen dat dit ook voor de overige senioren, spelers en supporters weer een feestje zal worden.

Komt het zien en meebeleven!