• Ze zijn er nog, de voetbaldieren……


 • Die jongens en mannen die voetbal ademen, ermee uit bed komen, zich de hele dag ermee bezig houden en er mee naar bed gaan. De die-hards die binnen elke vereniging wel rondlopen en waar je er zomaar 100 van zou willen hebben.

  De mannen die nooit te beroerd zijn om wat op te pakken en wat te doen. Of het nu een bardienst is, helpen sjouwen, training geven, scheidsrechter zijn, zelf voetballen, assistent-scheidrechter zijn, organisator,  coördinator … niets lijkt ze te gek. De man waarvan iedereen zich afvraagt “in welke kleedkamer zijn bed staat“ want hij is toch altijd op de club.

  Bij voetbalvereniging Rhoon hebben we er een paar maar vandaag aandacht voor één zo’n pareltje die altijd in de weer is. Om dingen binnen de club te verbeteren maar ook zichzelf. Die investeert in zichzelf om beter te worden.

  En die zich nu gediplomeerd trainer mag noemen na het behalen van zijn KNVB opleiding tot UEFA C jeugd coach.

  STIJN HENDRIX, want daarover hebben we het, van harte gefeliciteerd met dit resultaat van je inspanningen vorig jaar. Een zwaar maar leerzaam jaar waar je bij Smitshoek praktijkervaring hebt mogen opdoen.  Nu je zelf niet meer actief in een team voetbalt kun je je volop concentreren op je coördinatorschap onderbouw (jeugd t/m JO11) bij v.v. Rhoon en wedstrijdjes fluiten.

  Maar stilzitten kun je niet dus loop je gelijk een trainingsstage om nog meer te leren bij  Ronard en zijn selectie van Rhoon 1 en ben je assistent-scheidrechter bij datzelfde eerste elftal. En spring je ook nog regelmatig bij achter de bar om daar te helpen en op trainingsavonden voor de jeugd.

  WAAR ZOUDEN WE ZIJN ZONDER STIJN HOOR JE WEL EENS LANGS DE LIJN….    

  Goede vraag, waar we maar niet te lang over moeten nadenken……

  Van harte en nog veel plezier van je diploma en onze club!

  De webmaster